Prezentare Motorola AQ4 – Photoshop

Pentru a incepe acest tutoriale aveti nevoie sa stiti anumite lucruri.
– unde se afla toate functiile in photoshop.
– sa folositi “Extract Filter” si “Pen Tool”

In cazul in care nu stiti cum se folosesc acestea , gasiti pe site pagina “Propuneri” si cereti sa fie postate .
Puteti vedea in poza de mai jos ce vom face in acest tutorial

1. Incepeti prin a creea un nou document , marimea 1024 x 768

2. Faceti o copie al primului layer (background) apoi aplicati acestuia un gradient ca in imaginea de mai jos

3. Acum deschideti imaginea cu Motorola QA 4. Eu am luat-o de pe google, in cazul in care vreti sa faceti
imaginea folosind acelasi tip de telefon puteti downloada imaginea de mai jos.

4. Dupa ce ati deschis telefonul, faceti o copie a acestuia (click dreapta > duplicate layer) iar apoi folosind Extract Filter, scoateti doar telefonul din imagine. Gasiti tutorial despre “Extract Filter” AICI.

5. Apoi introduceti telefonul scos , in primul document facut. Folosind Free Transform il puteti miscora in functie de dorinta

6. Sa adaugam putina iarna ca sa ii dam umpic de stil . Eu am folosit iarba din poza de mai jos si probabil ca si voi veti face la fel

7. Acum punem iarba intre layeru pe in care este telefonul si cel cu “Background” si o mariti/miscorati in functie de dorinta.

8. Asa. Vom modifica layerul pe care se afla iarba pentru a arata ceva mai bine si sa nu para ca ar fi taiata cu sapa.Selectati acel layer cu iarba si dati click pe Layer Mask.

9. Dupa ce ati dat pe click pe Layer Mask, alegeti un brush la care sa ii puneti marimea potrivita iar la Hardness 0%. Apoi in slot-ul de la culoarea puneti negru dupa care aplicati aceasta masca pe marginea ierbii (layer-ului)

10. Acum, am downloadat un set de brush-uri pe care il gasiti AICI ( link http://www.brusheezy.com/brush/589-Suddenly-Spring-Photoshop-Brushes ) iar cu acest set puteti face formele acele forme de flori ca in poza de mai jos.

11. In poza de mai jos aveti florile pe care leam folosit eu in acest tutorial si le puteti folosi si eu. Dupa ce ati luat poza, puteti folosi Pen Tool sau Extract Filter pantru a le scoate din poza si a le pune in proiectul nostru. Le puteti pune la fel ca in poza din stanga.

12. Click AICI pentru a downloada setul de brush-uri care lam folosit si eu la acest pas. Il vom folosi pentru a mai adauga ceva iarba

13. Sa mai adaugam niste elemente si apoi va fi aproape gata. In poza din stanga aveti elementele care leam bagat in poza ( 2 fluturi )

14. Am downloadat un set cu Brush-uri in forma de nori de AICI dupa care am facut un nou layer deasupra de layer-ul pe care am aplicat acel gradient (alb > albastru), am setat culoarea pe alb si am facut norii ce se vad in poza de mai jos care este si rezultat final .. si e gata

Nu uitati sa lasati un comment

If you really appreciate our work and want to help us to maintain the website alive you can help us with a small donation.
forum-banner
This post was written by

2 Comments on "Prezentare Motorola AQ4 – Photoshop"

  • Bravo mai!
    Faci niste lucruri foarte faine! (mai ales ca sunt bilingve!)
    Ai niste pasiuni grozave, si daca o tii tot asa, o sa ajungi sus, tare!
    Tine sus treaba buna! (sau, cum ar zice anglofonul: “Keep up the good job!”)

    • mersi 😀 … Incerc sa ajung departe dar momentan stagnez :)))

Leave a Reply