Cum eliminam imperfectiunile in Photoshop?

Salutare ! Eu sunt Serban si de astazi voi incepe sa ma ocup de partea de Photoshop a site-ului www.Tutorial-Z.com ! Am inceput sa folosesc Photoshop-ul acum 3-4 ani , un moment foarte important al vietii mele , mult , mult mai important decat credeam in momentul respectiv ! Mereu am fost pasionat de partea de Fotomanipulare , toata “aventura” mea in PS plecand dupa ce am urmarit un Speed-Art in care se prezenta o scena post-apocaliptica ce era facuta layer cu layer in PS. In acel moment am zis ca poate nu voi reusi sa ajung la fel de bun ca tipul care lucra in acel video ( Alex Koshelkov ) , insa ca merita sa incerc sa lucrez , sa nu pierd timpul cu jocuri si sa incerc sa fac ceva “inghitibil”. Si , incet cu incet am inceput sa lucrez tutoriale pe care le vedeam pe Youtube. Tot datorita Photoshop-ului m-am apucat de fotografie (aici) , acum un an si m-am bazat pe editarea foto (aici) / fotomanipulare , mai putin de design.
Sper sa va fie de folos tutorialele pe care le voi posta , iar in cazul in care aveti nelamuriri , sa nu ezitati sa intrebati .
Aici gasiti fotografia pe care am folosit-o in acest video pentru a putea urma pasii pe care i-am executat. Astept rezultatele voastre pe FORUM , la sectiunea Finished Work 2D!(here) Vizionare placuta !

If you really appreciate our work and want to help us to maintain the website alive you can help us with a small donation.
forum-banner
This post was written by

Leave a Reply